WACHTWOORD VERGETEN?

*

De perfecte productbeschrijving

Productbeschrijving

Voor veel kopers kan het online kopen van een product een angstige aangelegenheid zijn. Wat als de bestelling aankomt en het product totaal anders is dan dat men gedacht had. De foto's en de product omschrijving zijn de enige blik die uw klant krijgt voordat zij hun aankoop doen. Het is dus van vitaal belang dat eerste indruk goed is. Klanten zullen niet alleen meer geneigd zijn om een aankoop te doen, maar uw webwinkel zal ook een professionelere uitstraling krijgen. Voordat u besluit om eenvoudigweg de tekst van de fabrikant te gebruiken is het goed om deze blog eens door te lezen.

Nieuwe regels webwinkels

MijoShop Pazzar template

Vanaf 13 juni 2014 gelden er nieuwe regels voor webwinkels, opgelegd vanuit Brussel. Het gevolg is dat het voor consumenten makkelijker wordt om iets te kopen. Maar is er ook gedacht over de gevolgen voor met name kleine webwinkels?

Nieuwe top level domains

In 2014 zijn de eerste nieuwe top level domains beschikbaar gekomen. De komende maanden zullen er steeds meer beschikbaar komen. Hierdoor is het mogelijk om herkenbare webadressen te registreren zoals www.mijn.shop of www.mijn.blog. In deze blog leest u waarom deze nieuwe TLD's voor u belangrijk kunnen zijn.

Nieuwe MijoShop template

MijoShop Pazzar template

OptimumTheme heeft vandaag een nieuwe responsive template uitgebracht, volledig toegespitst op MijoShop. Pazar is door het strakke en moderne ontwerp uitermate geschikt om een professioneel ogende webshop mee te maken.

TOP