WACHTWOORD VERGETEN?

*

Mijosoft heet vanaf nu Miwisoft

Mijosoft, het bedrijf achter MijoShop heet vanaf nu Miwisoft. Hiermee heeft het bedrijf de eerste stap gezet om niet alleen Joomla extensies te maken maar ook extensies voor WordPress.

Heartbleed bug

Begin april werd bekend dat wereldwijd ongeveer twee derde van de webservers op internet kwetsbaar is voor hackers. De bug genaamd Heartbleed maakt het mogelijk om gebruikersnamen en wachtwoorden te onderscheppen bij een beveiligde verbinding. De oorzaak is een programmeerfout in het OpenSSL protocol dat wordt gebruikt bij het inloggen op een website of webwinkel.

Joomla! 3.2.3 veiligheids update

Het Joomla! Project en het Production Leadership Team hebben vandaag versie 3.2.3 van Joomla! vrijgegeven. Dit is een veiligheidsupdate welke 4 veiligheidsproblemen oplost.

Gebruikers van versie 3.2.2 worden geadviseerd om deze update te installeren. Tevens zijn er nog zo'n 40 bugs opgelost.

Joomla! 3.2.2 vrijgegeven

Het Joomla! Project en het Production Leadership Team kondigden donderdag 6 februari 2014 versie 3.2.2 van Joomla! aan. Deze versie lost een groot aantal problemen en bugs op.

Als je op dit moment werkt met versie 3.2, dan word je aangeraden om deze update uit te voeren. Dat kan eenvoudig via het één-klik-updatesysteem. Of door de update te downloaden.

TOP