WACHTWOORD VERGETEN?

*

Chalet4all

De stijlvolle boekingsite van Chalet4All is voorzien van een boekingsmodule waar klanten eenvoudig kunnen boeken.

Werkzaamheden
  • Website design
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Content Management
  • Hosting support
De  KLANT

De twee enthousiaste eigenaren van Chalet4all verhuren een chalet op een camping in Noord Holland. Ze hadden zelf al wat aan promotie op marktplaats gedaan, echter een website ontbrak nog.

De  UITDAGING

Ze vroegen ons om een frisse en niet al te uitgebreide site te maken met informatie over het chalet. We hebben ze geadviseerd om ook informatie over de regio op te nemen en gebruik te maken van een beschikbaarheids en boekingsmodule. Op ons verzoek is de website ook meertalig uitgevoerd.

De  OPLOSSING

We hebben gebruik gemaakt van Joomla met een commerciƫle template en deze hier en daar aangepast. Zo is de layout van de artikelen en boekingsmodule gewijzigd. Verder hebben we de aangeleverde foto's bewerkt en in de layout verwerkt. In de website is een kaart van de omgeving opgenomen met daarin een aantal activiteiten in de regio. Door er op te klikken wordt meer informatie getoond. Klanten kunnen gemakkelijk de route plannen naar het chalet doordat er een routeplanner is opgenomen. Contact aanvragen gaat eenvoudig door het invullen van een contactformulier.

Het  RESULTAAT

Een duidelijke en fris ogende website met alle relevante informatie. Klanten kunnen snel hun weg vinden op de site en het aanvragen en/of boeken van het chalet kan in enkele klikken.

TOP