WACHTWOORD VERGETEN?

*

Facebook/ Twitter

Ook zoveel moeite om al die inlognamen en wachtwoorden te onthouden? U kunt ook inloggen met uw Facebook account. Integratie met facebook, twitter en MyBlog is ook mogelijk.

Facebook, Twitter en MyBlog integratie

Registreren via uw facebook account, blogs delen via MyBlog en Tweets delen met de rest van de wereld.

Facebook icon

Facebook connect

Facebook integratie

Om het registratieproces te vereenvoudigen is er een Facebook-Connect login-module opgenomen, zodat uw leden kunnen inloggen op uw community site met hun Facebook-account. Deze mogelijkheid maakt aanmelding laagdrempelig zodat meer mensen zich aanmelden. Profiel foto's, status updates en nog veel meer kunnen veilig van Facebook gehaald waardoor het gemakkelijk is voor nieuwe en bestaande leden om zich aan te melden en ingelogd te blijven op uw community site.

Myblog icon

Myblog integratie

Myblog integratie

Blogs zijn een goede manier om bezoekers naar uw site te krijgen voor meer! Nu kunnen uw leden hun eigen blogs, na invoeren direct vanaf hun profielpagina's, delen met vrienden via de MyBlog extensie op de rest van uw website. Daarnaast zijn de blog berichten te zien in de activiteiten stream. Avatar support is inbegrepen, en elk lid kan "user points" sparen bij elk blog bericht die ze maken..

 

 

Twitter icon

Twitter integratie

Twitter integratie

Elk lid kan twitteren binnen uw community. Met de Twitter App kun je je status update naar Twitter sturen, Twitter updates op je profiel pagina tonen en als het niet te pijnlijk is, dan kun je zien hoe veel volgelingen je hebt.

 

TOP