WACHTWOORD VERGETEN?

*

Professionele betaalbare website

Bent u op zoek naar een professionele betaalbare en gebruiksvriendelijke website? Stop dan met zoeken, u heeft het juiste adres gevonden!

Website

Wij leveren u een complete website, gebaseerd op het populaire en gebruiksvriendelijke Joomla. Door de toepassing van een Content Management System (CMS) is het voor iedereen die met een computer kan werken mogelijk om zelf teksten toe te voegen aan de website of te wijzigen en foto’s te plaatsen. Vaak is kennis van een tekstverwerker zoals Word al voldoende. Ook kunt u uw website online bijwerken vanaf iedere locatie.

Joomla is een CMS dat continue verder wordt ontwikkeld door een groeiende internationale community. Uw website kan dus altijd worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten over Joomla?

De voordelen van onze websites

Hieronder enkele voordelen van een door ons gemaakte website:

  • Eenvoudig uit te breiden en onbeperkt aantal pagina's;
  • Professioneel design in uw eigen huisstijl;
  • Responsive, dus geoptimaliseerd voor ieder apparaat;
  • Zoekmachine vriendelijk, dus goed vindbaar in Google;
  • Gemakkelijk beheersysteem;
  • Zeer betaalbaar.

Website eenvoudig uit te breiden

Onze websites zijn eenvoudig uit te breiden via extensies en u kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk!
Mocht u later de functionaliteit van uw website willen aanpassen dan kunt u gebruik maken van de meer dan 8000 uitbreidingen die beschikbaar zijn. Ook het aantal pagina's van de website is onbeperkt.

Professioneel webdesign

Door het gebruik van templates kunnen wij uw website er professioneel laten uitzien. Wij maken gebruik van templates van professionele bedrijven en er is verschrikkelijk veel mogelijk. Deze templates kunnen ook aangepast worden aan uw huisstijl. Mocht u toch geen geschikte template kunnen vinden, dan kunnen wij er een voor u maken.

Responsive website

Onze websites zijn responsive. Dit wil zeggen dat het ontwerp van de website mee schaalt met de afmetingen van het scherm. Vroeger was het noodzakelijk om voor smartphones en tablets een aparte template te maken, maar met een responsive template is dit niet meer nodig. Met een responsive website kan de gebruikservaring worden geoptimaliseerd per apparaat en scherm grootte, u ziet altijd de website in zijn geheel op het scherm.

Zoekmachine vriendelijk

Uiteraard streven we er naar dat uw website gemakkelijk gevonden kan worden door zoekmachines door het toepassen van zoekmachine optimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimisation ofwel SEO).
Via het beheersysteem is het ook mogelijk om zelf eenvoudig zoekwoorden toe te voegen.

Eenvoudig websitebeheer

Onze websites zijn eenvoudig te beheren. Ook mensen zonder technische kennis kunnen eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen, wijzigen en verwijderen.

En de prijs?

Die is meer dan redelijk, zelfs goedkoop te noemen. Quality Web Solutions maakt websites die hun geld meer dan waard zijn. Uiteraard is de prijs afhankelijk van uw wensen, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een prijsopgave. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het maken van een website voor uw bedrijf.

Wij bieden u een totaal concept

Op basis van een eerste gesprek kunnen wij u een totaal concept aanbieden: ontwerp van uw website, het plaatsen op internet en eventueel het onderhoud.

TOP