WACHTWOORD VERGETEN?

*

MijoShop webwinkel

OpenCart

MijoShop is een Joomla extensie, ontwikkeld vanuit OpenCart. Door beide te combineren is een zeer krachtige webwinkel onstaan. MijoShop biedt een zeer stabiele en eenvoudig te beheren webwinkel en met Joomla is het mogelijk om een zeer uitgebreide website op te zetten.

 

Extensies

Een MijoShop webwinkel is eenvoudig uit te breiden door extensies toe te voegen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van veel OpenCart extensies, maar ook van Joomla extensies. Voor het aanmelden op een nieuwsbrief kan bijvoorbeeld ook een Joomla extensie gebruikt worden. Tevens wordt voor SEO ook gebruik gemaakt van een Joomla extensie. Voor het toevoegen van een extra betaalmodule kan weer gebruik gemaakt worden van een van de vele OpenCart extensies.

Support

MiwiSoft, het bedrijf achter MijoShop levert bijzonder goede support. Met 8 support medewerkers wordt er in zeer korte tijd gereageerd op support aanvragen, ook buiten kantooruren. Daarnaast zijn er nog 8 ontwikkelaars continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van MijoShop.

Ook u kunt als klant gebruik maken van deze support. Op deze manier kunt u er altijd van uitgaan dat een probleem met uw webwinkel snel en adequaat wordt opgelost.

Mogelijkheden

Naast alle eerder genoemde mogelijkheden van onze webwinkels hieronder enkele extra mogelijkheden van MijoShop:

  • MijoShop past zich aan de Joomla template aan
  • Veel OpenCart extensies werken ook in MijShop
  • Meertalig, vertaling gebeurd in Joomla
  • Eén enkele login voor zowel MijoShop als Joomla
  • Automatische backups mogelijk vanuit Joomla

Quality Web Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele MijoShop webwinkels en wij proberen al uw wensen te vertalen naar een functionele webwinkel.

Demo

Op de MijoShop website is een demo beschikbaar:

Winkel: http://demo.miwisoft.com/joomla/mijoshop

Beheergedeelte: http://demo.miwisoft.com/joomla/mijoshop/admin-panel?view=admin
Username: demo
Password: demo

TOP