Diensten:HostingBeheerOnderhoud

  Image

  Diensten

  Diensten

  Na de oplevering van uw website of webshop kunnen wij u ook helpen met het vervolg traject. Uiteraard wilt u dat uw site ook op internet komt middels hosting op een server. Wellicht heeft u nog niet zoveel ervaring met het onderhouden van een website of webshop en kunt u wel wat hulp gebruiken. Dit kunnen wij u bieden in de vorm van een cursus en eenvoudig te begrijpen handleidingen. Voor de veiligheid van uw site is het ook belangrijk om regelmatig updates uit te voeren. Ook komen er regelmatig nieuwe extensies beschikbaar waarmee u de site kan worden voorzien van nieuwe functies. Wij kunnen u het onderhoud en up to date houden van uw site uit handen nemen.

  Hosting

  Met alleen een ontwerp van een website kunt u nog niet zoveel. Websites zijn pas bereikbaar via internet als ze ergens op een server zijn opgeslagen. Dit noemen we hosting.
  Omdat zowel Joomla als OpenCart zogenaamde Content Management Systemen zijn is niet iedere server geschikt. Zo is bijvoorbeeld een MySQL database en de scripttaal PHP noodzakelijk.

  Quality Web Solutions werkt samen met diverse aanbieders en we kunnen op die manier altijd de beste hosting voor uw website aanbieden. Veiligheid en beschikbaarheid staan centraal bij onze hosting aanbieders.
  Een domeinnaam en email adressen zijn bij de hosting inbegrepen.

  Beheer en onderhoud

  Nadat uw website klaar is kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze zelf te onderhouden. Met Joomla en Opencart is dat eenvoudig zelf te doen.
  Mocht u echter nog niet zoveel ervaring hebben, dan kunnen wij u hier uiteraard ook bij helpen. Na een eerste uitleg over de werking van de zogenaamde back-end (het administratieve gedeelte van uw site) kunnen wij u ook het onderhoud uit handen nemen. Met een service contract bent u altijd verzekerd van de laatste updates, backups en support.

  Toevoegen content

  Uw website of webshop wordt geleverd met een bepaalde hoeveelheid door u aangeleverde tekst of artikelen (content). In principe voert u daarna de rest van de content in. Een goede website wordt continue voorzien van nieuwe content. Dit is echter best tijdrovend. Dit deel kunnen wij ook voor u uitvoeren. Vraag naar onze speciale tarieven hiervoor.

  Onderhoudsabonnement

  Met Joomla en Opencart kunt u zelf de content van uw website of webshop beheren, maar wat te doen met de geïntegreerde extensies en het updaten ervan? Ook komen er regelmatig nieuwe updates uit, waarvan sommige veiligheidsupdates zijn. U kunt deze in principe ook zelf installeren, maar wat gebeurd er als er iets fout gaat? Is er recent nog een backup gemaakt?

  Door een onderhoudsabonnement af te sluiten nemen wij het technisch onderhoud van uw website uit handen. Behalve het updaten naar nieuwere versies houden wij ook de veiligheid in de gaten en maken we regelmatig backups. U heeft recht op een aantal overeengekomen uren onderhoud per maand. Uren die zijn overgebleven worden automatisch meegenomen naar de nieuwe maand. Via het klantenportaal kunt u ook tickets aanmaken, welke wij ook binnen de overeengekomen onderhoudsuren in behandeling zullen nemen.

  Samengevat, met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van de volgende support:

  • Automatisch updaten van Joomla/ Opencart en extensies
  • regelmatige backup van uw website buiten uw eigen server
  • Uitvoeren van kleine wijzigingen binnen uw site
  • Controleren van instellingen
  • Beantwoorden van korte vragen

  Uiteraard adviseren wij u bij het maken van de beste keuze.

  Quality Web Solutions

  Anemoonzoom 17
  2353 RP Leiderdorp
  © 2011 - 2024 Quality Web Solutions. All Rights Reserved.