WACHTWOORD VERGETEN?

*

Diensten

Na de oplevering van uw website of webshop kunnen wij u ook helpen met het vervolg traject. Uiteraard wilt u dat uw site ook op internet komt middels hosting op een server. Wellicht heeft u nog niet zoveel ervaring met het onderhouden van een website of webshop en kunt u wel wat hulp gebruiken. Dit kunnen wij u bieden in de vorm van een cursus en eenvoudig te begrijpen handleidingen. Voor de veiligheid van uw site is het ook belangrijk om regelmatig updates uit te voeren. Ook komen er regelmatig nieuwe extensies beschikbaar waarmee u de site kan worden voorzien van nieuwe functies. Wij kunnen u het onderhoud en up to date houden van uw site uit handen nemen.

Hosting Quality Web Solutions

Met alleen een ontwerp van een website kunt u nog niet zoveel. Websites zijn pas bereikbaar via internet als ze ergens op een server zijn opgeslagen. Dit noemen we hosting.
Omdat zowel Joomla als OpenCart zogenaamde Content Management Systemen zijn is niet iedere server geschikt. Zo is bijvoorbeeld een MySQL database en de scripttaal PHP noodzakelijk.

Quality Web Solutions werkt samen met diverse aanbieders en we kunnen op die manier altijd de beste hosting voor uw website aanbieden. Veiligheid en beschikbaarheid staan centraal bij onze hosting aanbieders.
Een domeinnaam en email adressen zijn bij de hosting inbegrepen.

 

Support

Nadat uw website klaar is kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze zelf te onderhouden. Met Joomla en Opencart is dat eenvoudig zelf te doen.
Mocht u echter nog niet zoveel ervaring hebben, dan kunnen wij u hier uiteraard ook bij helpen. Na een eerste uitleg over de werking van de zogenaamde back-end (het administratieve gedeelte van uw site) kunnen wij u ook het onderhoud uit handen nemen. Met een service contract bent u altijd verzekerd van de laatste updates, backups en support. 
Via het klantenportaal op onze website kunt u beschikken over eenvoudige handleidingen, FAQ (veelgestelde vragen), een kennisdatabank en informatie.

SEO

Het doel van zoekmachine optimalisatie (in het engels search engine optimization of SEO) is het verkrijgen van meer bezoekers. Tegenwoordig zoeken de meeste mensen via een zoekmachine naar informatie. Als uw site bovenaan de zoekresultaten staat levert dat u veel bezoekers op. Uiteraard wilt u graag bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw producten. Dit kunt u bereiken door de juiste zoekmachine optimalisatie toe te passen.

Quality Web Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en streeft ernaar om uw website of webshop altijd zo hoog mogelijk te laten scoren in de meeste zoekmachines.

TOP