Websites:ProfessioneelResponsiveBetaalbaar

  Image

  Websites

  Onze websites hebben als basis Joomla. Dit is een bekend en veel gebruikt CMS (Content Management System). Gemakkelijk in beheer en uit te breiden met behulp van talloze modules.

  Waarom Joomla?

  Joomla is Open Souce. Dat wil zeggen dat iedereen de mogelijkheid heeft om code te bestuderen, aan te passen en te verbeteren. Dit heeft het voordeel dat de code niet gemanipuleerd kan worden en op deze manier veilig blijft. Ook is er met open source software minder leveranciersafhankelijkheid. Ieder bedrijf met ervaring in Joomla kan aan je website aanpassingen en verbeteringen aanbrengen. Een groot voordeel voor u als klant!

  Waarom een CMS?

  Stelt u zich eens voor dat u voor iedere keer dat een tekst aangepast moet worden contact op moet nemen met het bedrijf dat uw website heeft gemaakt. Klinkt eng nietwaar? Met een "Content Management Systeem" (CMS) hoeft dat niet. Deze systemen maken het werk veel eenvoudiger door een eenvoudige interface te bieden om teksten, afbeeldingen etc. toe te voegen en aan te passen.

  Website beheren

  Het beheersysteem van Joomla is duidelijk opgezet. Na het inloggen komt u in het controlepaneel terecht. Vanuit hier kunt u eenvoudig via links verder, bijvoorbeeld om artikelen toe te voegen en aan te passen. Door rechten toe te kennen aan gebruikers kunt u er voor zorgen dat bepaalde medewerkers alleen artikelen kunnen bewerken en andere medewerkers toegang hebben tot andere delen van de site.

  Joomla beheerpaneel

  Functionaliteit uitbreiden

  De basis van Joomla bevat al meer dan genoeg opties om een goede website te kunnen bouwen. Wanneer extra functionaliteit nodig is kan er gebruik gemaakt worden van meer dan 9000 extensies. Zo zijn er kleine extensies die bijvoorbeeld een Facebook Like-knop toevoegen terwijl andere extensies een compleet forum mogelijk maken.

  Uiterlijk

  Niet alleen de inhoud maar ook het uiterlijk van uw site kan eenvoudig worden aangepast door het gebruiken van templates. De template is het sjabloon van de website. Deze bepaald niet alleen de kleuren en de opbouw van de website maar zorgt er ook voor dat de inhoud op alle schermen goed wordt getoond. Op een groot scherm worden kolommen bijvoorbeeld naast elkaar geplaatst, maar op een klein scherm worden ze onder elkaar geplaatst.

  En de prijs?

  Die is meer dan redelijk, zelfs goedkoop te noemen. Quality Web Solutions maakt websites die hun geld meer dan waard zijn. Uiteraard is de prijs afhankelijk van uw wensen, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een prijsopgave. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het maken van een website voor uw bedrijf.

  Quality Web Solutions

  Anemoonzoom 17
  2353 RP Leiderdorp
  © 2011 - 2024 Quality Web Solutions. All Rights Reserved.